Garantie & retourneren

Bestellen
Wijnen en whisky's kunt u bestellen via de webwinkel op deze site, of telefonisch of per e-mail bij een van de Hein Post Wijnen en Gastronomie vestigingen. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel. 

Bezorgen
Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis bij u bezorgd door de Hein Post-winkel bij u in de buurt. Voor bestellingen onder 100 euro berekenen wij € 4,95 bezorgkosten. Wij nemen zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw bestelling contact met u op om de bezorging met u af te stemmen.

Wijn als geschenk
Wilt u wijn of whisky als geschenk op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem, bij de afronding van uw bestelling kunt u het bezorgadres ingeven.

Betalen
U kunt veilig betalen via iDEAL.

Garantie
Onze kwaliteitsgarantie sluit ieder risico voor u uit. Indien onze wijnen u om welke reden dan ook niet bevallen,verplichten wij ons deze om te ruilen of terug te nemen. Zelfs tot 6 maanden na levering.

Contact opnemen
Voor vragen of opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de Hein Post winkel bij u in de buurt. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen met Hein Post Wijn en Gastronomie op 050 - 525 08 97 of een e-mail sturen via het contactformulier