11 + 1 gratis Antinori - Haras de Pirque reserva de propiedad

Soort rode
Land Chili
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Inhoud 0.75
Meer kenmerken

€ 10,95

Levertijd:

-

Het verhaal van 11 + 1 gratis Antinori - Haras de Pirque reserva de propiedad

Dieprode kleur in het glas, met kenmerkende aroma's van de Maipo vallei: munt en groene kruiden. Deze frisse aroma's worden aangevuld door geuren van tabak, rood fruit en kersen. De wijn is stevig, zacht en gebalanceerd.

52% Cabernet Sauvignon
26% Carmenere
22% Cabernet Franc

Antinori - Haras de Pirque

Haras de Prique is eigendom van de befaamde Italiaanse wijnfamilie Antinori en ligt 30 kilometer ten zuiden van Santiago in een van de meest prestigieuze gebieden van de Maipo-vallei. Het is gelegen aan de voet van de Cordillera de Losa Andes, bekend vanwege zijn unieke geografische en klimatologische omstandigheden.

Met de kernwaarden elegantie, finesse, proffesionaliteit, duurzaamheid, ambacht, en kwaliteitgericht, maken wijnmakers Cecilia Guzman Arriagada en Renzo Cotarella de mooiste wijnen. Het doel van Cecilia Guzman Arrigada is dan ook omh het kwaliteitspotentieel van de wijngaarden van Haras de Prique te maximaliseren, om wijnen te produceren met persoonlijkheid, karakter en een gevoel van verbondenheid. 

"Respect the wine, the territory where it's made and all the people involved in the process. The only way to produce a truly great wine, a wine able to reflect the spirit of the winemaker and the territory where it is made, is to seek and perfect that delicate balance between these thee factors" Renzo Cotarella

 

Smaakprofiel

 

Productkenmerken 11 + 1 gratis Antinori - Haras de Pirque reserva de propiedad

Producent:
Antinori
Artikelnummer:
9655
Soort:
rode
Land:
Chili
Regio:
Maipo Andes Valley
Druivensoort:
Cabernet Franc
Inhoud (in L):
0.75
Houdbaar tot/met:
3 jaar na oogstjaar

Recent bekeken