Kerstpakketten

kerstpakketten.heinpost.nl
 
Onze showroom staat weer vol met kerstpakketten en relatiesgeschenken.
Bekijk nu ons volledige aanbod voor 2018 in de nieuwe webshop:
 
 
Heinpost Kerstpakketten - Al jaren een persoonlijke ervaring
 
De trend van tegenwoordig is het zelf samenstellen van een persoonlijk pakket of relatiegeschenk. Zo maakt u van een pakket of geschenk iets uniek en persoonlijk. Laat het geschenk een boodschap zijn met uw eigen touch!
 
Neem een kijkje in onze unieke showroom of vraag via het contact formulier een fysiek exemplaar van de kerstfolder aan. Bij deze nodigen we u uit in onze prachtige winkel aan het Overwinningsplein te Groningen om gebruik te maken van onze unieke kerstpakketten- geschenkenkelder. 
 
Met meer dan 35 jaar ervaring in het maken van persoonlijke geschenken helpen we u graag bij het (uit)kiezen van het perfecte geschenk. Met onze kwaliteit, flexibiliteit, service en daarnaast een prachtig assortiment aan delicatessen en wijn bieden we u de mogelijkheid om het perfecte geschenk voor uw relaties en/of personeel samen te stellen.
 
We hebben voor ieder wat wils, u bepaalt de prijs en u bepaalt de inhoud van het geschenk. Wij doen de rest. Bezorgen is geen probleem en maken van pakketten op grote schaal doen we inmiddels jaren.
 
Mocht u vragen hebben kunt u ten alle tijde gebruik maken van het contact formulier of door telefonisch contact op te nemen via 050 525 08 97.