Wijnproeverij

Interesse om een wijnproeverij te organiseren?

Wij organiseren deskundig begeleide wijnproeverijen in een van onze vestigingen of op locatie. Behalve de kosten van de wijnen (en eventueel hapjes) rekenen wij € 125 voor de begeleiding. Wij rekenen op maximaal 15 proefglazen uit een fles. Glazen en proefformulieren verzorgen wij.

Voorbeeld 1: U wilt thuis een wijnproeverij organiseren voor 12 personen en u wilt bijv. 8 wijnen laten proeven met een gemiddelde flesprijs van € 10. Dan volstaat dus 1 fles per soort. De kosten bedragen € 125 voor de begeleiding en € 80 voor de wijn. Totale kosten in dit voorbeeld € 205 .

Voorbeeld 2: U wilt met 22 personen voorafgaande aan een personeelsavond een wijnproeverij van ruim een uur organiseren bij ons in de winkel met een paar hapjes er bij. Aantal te proeven wijnen 5. In dit geval zijn de kosten € 125 voor de begeleiding, 2 fles per soort x 5 met een gemiddelde waarde van € 7 = € 70, plus wat hapjes € 80 (kan varieren) dus totaal € 275 .

We zijn graag bereid om een "op maat" offerte te maken. Het makkelijkst is dan even in één van onze winkels langs te komen.

wijnproeverij